torsdag 25 oktober 2012

Resultat!

Halloj hejsan. Torsdag. Om du inte visste det. Nu tar tanten helg. Är väldigt nöjd över min jobbvecka, men trött som en apa (om nu apor brukar vara trötta.. En gång i tiden när jag praktiserade på Kolmården så fick jag vara en dag hos aporna. Inget kul alls. En utav dem, tittade alltid så konstigt på mig. En dag så satte han sig och började skita. Han kupade handen och förde den mot röva, och lade skiten i handen.
Sen k a s t a d e han skiten på mig. Apjä....!!!!! Skötarna sa att de ibland kunde göra så mot människor de inte "kände en relation till".... Give me a break. Apa lilla. Jag hade bara varit hos er några timmar. Ge tanten en chans. Nepp. Gick tillbaka till mina älsklingar, elefanterna. Otroligt vackra och kloka djur).

Ja. I allafall är tanten nöjd med veckan. Nu tar jag och dottern helg. Myser med tända ljus, brasa och ett litet glas rött. Maken ville som vanligt kolla på kockarnas kamp eller vad det nu heter. Han har nästan lämnat fotboll och hockey (jag sa nästan) för att se dessa jäv...a matlagningsprogram.
Kära maken, när ska du visa mig något du lärt dig? Något måste du ju lärt dig. Fyller år snart. En egenkomponerad trerätters skulle falla fint i tantens magsäck. Ett litet tips.

Nu drog han på innebandy. Nu måste jag hålla koll på vem som vann. Tack.
Få se om jag vågar titta på "Criminal Minds". Lite scary, tanten börjar bli lite mesig.

Imorgon har jag och dottern viktiga ärenden. Köpa mat till de små hårbollarna, köpa schampo och badskum, luncha på stan, checka in den nya lekplatsen vid hamnpiren, hälsa på Meja, Sofie och Wilmer.

Dottern har skrivit en -att-göra-lista-. Erkänner att lediga fredagar är lika gött som att sitta vid polen i ett varmt land med en go drink i näven. Gör det förstnämnda, lättare att uppnå och lättare att få till fler fredagar än fler resor till äckligt varma länder. Härliga höst vad jag gillar dig, på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar