onsdag 20 november 2013

Ute och flaskvägrare

I söndags gick vi tipspromenad. Vi tog den lilla rundan. Men det tog nästan två timmar! Isabell har alltid gillat att gå och hon har gått långt. Men nu är det inte lika lätt tydligen. Men vi konstaterade när vi kom hem att det är skönt att vara ute för då är det gott och komma in och fika. Ellerhur?

I måndags var Mia och Eddie och hälsade på. Oj så de leker med varandra. Och oj så jag och Mia tjötar med varandra. Och tvillingarna får uppmärksamhet till max.
Vi har ingen lekpark här i byn så att gå ner till vår egna lilla skogspark är poppis. Där kan man gå balansgång och hoppa från stubbar. Isabell blir alltid så stolt när hon ska visa kompisarna " sin skog ".
Och där kan man tydligen käka harsyra också. Mums.

Igår var Helen, Moa och lille Olle här för en heldag. Lunch, fika och pizza. Supernice! Nu har vi kommit in i träffar jag och mammaHelen. Väldigt mysigt. Tänk sen när våra småttingar kryper omkring och mammorna får jaga efter.

Och så har vi Charlie. Charlie har fått smak på gröt. Vilket innebär att flaskan är inte lika rolig längre. Sitter han i knäet när jag äter försöker han hugga efter besticken. Ingen matvägrare där inte. Men flaska får du nog ta en stund till lille vän. Frukost och kvällsmat i form av gröt är ok men sen får du allt ta välling. Ok?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar