måndag 11 november 2013

Äntligen ska vi ses

Godmorgon.
Här sitter tanten i soffan med en sovande Charlie jämte sig. Han vaknade klockan 05.00. Men natten har varit bra så mamma okejar att sonen vaknar tidigt.
Lilly den lilla sjusovaren sover fortfarande. Ska nog be henne förklara för sin bror hur man ska ta vara på sin sömn på natten.

Isabell studsade upp klockan 06.00 i vanlig ordning. Tjötade lite, hade brorsan i knäet och sen iväg med pappa till förskolan.

Sen början av september har jag och vännen Helen bestämt träff vaaarje vecka. Hon är hemma med söta Moa och finingen Olle som föddes några dagar efter våra små. Tror ni vi träffats? Icke. Sjukdomar, trötthet, resor med mera har satt stopp för babyhäng.
Men idag verkar det bli av. Jag och tvillingarna sticker till vackra Tovrida under dagen.
Först ska Lexi få sig en ordentlig promenad så hon sen kan vakta huset. Tror väl nog att hon kommer lägga sig på rygg och snarka. I ett tyst hus. Skönt för henne att få egentid. He he.

På tal om Lexi. I fredags följde hon med Mathias för att hämta moster Tuija till kalaset. De kom hem. Mamma och pappa kom. Malin och Marcus kom. Svärisarna steg innanför dörren. Då säger Mathias:
"Oj, det var hemskt vad Lexi var lugn".
(Hon skäller och grejar när det kommer besökare. Så hon märks).

Inte ens då tänkte han på vad han gjort. Det var frugan hans.
"Mathias, har du glömt Lexi?"

Snabbt som en fis hoppade han ur soffan och sprang ut i bilen och hämtade henne. Tur hon gillar bilen. Och det var ingen lång stund. Så hon får nog inga men av detta.
Snurrigt är det här i huset ibland.

Veckan som kommer blir rätt lugn. Det som hägrar är förberedelser inför dopet på lördag. Våra små bebisar ska få all uppmärksamhet för en dag. Kul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar