torsdag 6 juni 2013

V 36

Vikt: + 12,5 kg

Status: relativt pigg! Fortfarande lite hormoner som spökar som gör att tanten kan börja lipa för ingenting... Ja, jag går inte in på en närmare förklaring. Det går inte.
Nätterna är värst. I smärtan drömmer jag om förlossning och kan ibland vakna och tro att nu så är det dags. Men då är det mest att tanten är pinkenödig.

Har haft rätt bra dagar nu. Pysslar och fixar ena stunden, för att i nästa lägga sig och vila. Läser mycket. Love it!

Är så himla glad för familjen man har runt om kring sig. Farmor har tagit med Bella till Borås djurpark, Malin kommer med lunch och mina fantastiska föräldrar har hjälpt till med trädgård, fönster och lekstuga. Mamma bakar och fixar. Hur ska man någonsin kunna tacka och ge tillbaka? Älskar er alla!

Mormor och morfar har som sagt åkt till Göteborg med dottern. I några veckor har hon längtat efter detta och idag var det dags! Nu väntas paddan och Lisseberg och hon kommer hem på lördag.

Så här går vi, jag och mannen och är själva. Mathias fixar i trädgården och jag fixar och läser om vartannat. Nu är man inte mamma och pappa utan man och fru. Vi kan prata om ditten och datten utan att behöva tänka på elefantöronen som dottern lagt till. Om förlossning, framtida planer för hus och tomt, vi fikar, pratat lite till, grejar lite, funderar på om vi ska ut på restaurang imorgonkväll eller inte. Hänger på hur tanten mår.
Ja det är rätt behagligt. Men det är tur att pluttan kommer hem om två dagar, för det är onekligen lite väl tyst och man är inte van att rå om bara sig själv.

I know, snart blir det andra bullar!

Ps. Fotot tog dottern i går i stan. Duktig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar