måndag 23 juli 2012

Klockan är 07.14.

Har blivit tant på riktigt.
Vaknar vid småtimmarna och kan inte sova. Ligger och funderar på om jag kan gå och städa något skåp. Väcka hunden och bränna fett i skogen. Baka. Inte fullt så normalt vid 04.00.

Lyckades somna om en stund. Men vaknade igen. Så nu halvligger jag i sängen. Och. Hör upp. Äter frukost i sängen! Snacka om att lyxa. Den sommarlovströtta dottern sover gott. Gör hon nog i ca två timmar till.

Tanten sitter alltså i sängen och tittar på nyheter, dricker kaffe och försöker pricka skeden med fil, rätt i mun. Det är lite bökigt. Men frukost på sängen låter alltid så bra. Ellerhur?

Maken började jobba idag. Fnissade lite för mig själv. Han har glömt plånboken. Han glömmer väldigt ofta något. Kanske ska skaffa snören till hans saker och hänga runt halsen?

Blåser ute. Låter som en höstdag. Skiter i vilket. Nu är det att ta vara på de sista semesterveckorna som gäller. Inte gå och vänta på soliga dagar.

Måndag. Innebär träning på klubben. Hoppas vår träning i veckan gett resultat. Älskar träningen på klubben med alla trevliga hundtokar! Och jag åker alltid därifrån med nya tips.

Nä. Dags att återgå till kaffet. I sängen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar