torsdag 3 november 2011

Pust! Tungt!

Som planerat så spårade vi idag. Isabell hoppade upp i bärselen.....och jag trodde ryggen skulle gå av. Lite skillnad från förra hösten. Men, jag hade lovat stumpan och man ska hålla vad man lovar! Det gick bra att ha med dottern, men bäst är att åka själv. Det blir mer fokus på Bella än på hundarna..
Lexi spårade fint men alldeles för fort, hon hittade klövern i allafall. Men det äckliga med henne är att hon tuggar liksom på den..blääää. Så hon får inte ha den i munnen hela vägen tillbaka för då har hon krossat sönder den.. Tur hon inte är fågelapportör..
Spexa hittade idag sin första viltsvinsklöv! Hon är skitduktig! Ner med nosen i backen och lagom tempo. Hon får bära belöningen tillbaka för hon tuggar inte. Ska nog gå anlagsprov med henne snart, hon är redo! Lexi få tävla i lydnad och söka samt spåra för skoj skull.
Isabell var duktig hela dagen. Men det tar sin lilla tid, så på hemvägen blev det faktiskt pizza till lunch. Det fanns inte tid att laga mat, vi var såååå hungriga.

Eftermiddagen blev vila.. Eller jag somnade medan Isabell tittade på "emil i underbaja". Nice morsa va? Men det liksom bara hände. När filmen var slut väckte hon mig och sa att det var dax för kaffe. Så rätt hon hade. Satt riktigt fint faktiskt. Hon har blivit kaffekärring hon också.

Precis hemkommen från en promenad i norrahammars elljusspår. Isabell sover, hundarna är helt färdiga, så nu blir det ett glas rött och soffan!

Imorgon blir det stadsparken! Leka, busa och grilla korv med systrarna Svensson och barn. Det blir fin fint det!

Ta hand om Dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar