onsdag 23 oktober 2013

The tant is back!!

Kära kära tant.
Det är mycket som händer i ditt liv nu och du har ju för ett tag undrat om du ska fortsätta blogga eller inte. Du har ett behov av att skriva och att lägga ut dagens status på Facebook intresserar få. Speciellt om det handlar om dålig sömn, sjukdomar, bajsblöjor och allt som hör ditt liv till nu.
Det är ändå en del som vill följa dina barn och hur tvillingarna Charlie och Lilly utvecklas och vad som ploppar ut ur din stora dotterns mun. Så denna blogg är väl en bra kanal för alla. För dig och för dem som vill läsa om ditt otroligt berikade liv med tre barn, man, hund och de små jäkla hårbollarna.
Kanske du väljer att skriva ofta eller mer sällan, men det kommer bli en fantastiskt rolig bok att gå tillbaka till och läsa om några år.
Jag vill råda dig till att ha i beaktning att det du skriver om dina barn kan de läsa själva när de är stora. Så kom ihåg det när du skriver om dem. Du ska tänka att det du tänker om folk och om dina barn, ska du kunna säga öga mot öga till den berörde. Men det du skriver gör du med kärlek och peppa den med lite roligheter så kan den uppskattas senare av huvudpersonerna. Det är råden jag kan ge dig och jag vet att du saknat detta, så varsågod, börja printa ner dina tankar i ord!

Med vänlig hälsning tanten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar