lördag 7 december 2013

Dur

Japp! Dagen har börjat i dur! Så här läggs det upp en bild på tanten. Tänkte jag skulle kompensera upp från bilden igår. Till och med lite make up är på fejset idag. Men vad är det då jag ser.... Rynkor. Rynkor.
Grått hår har en haft länge. Rynkor.
Trodde ni att jag trodde att tanten skulle slippa. Lite kanske. Men nu är det så påtagligt. Rynkor. Ja ja. Välkomna. Men stanna där. Inte en cm längre får ni vandra. Inte på ett tag i allafall.

Lilly har en blåsa i munnen. Lillstumpan. Men fick i sig mat till slut. Gubben och tanten gjorde sig redo för en kaosnatt. Så Isabell och Lexi hämtades av morfar och fick övernatta där. Idag ska de på teater, ja inte Lexi, så de blir borta till imorgon. Värmer gott i mammahjärtat att hund och stora barnet får total uppmärksamhet.
Morfar kommer nog bli en häst i nästa liv. Så som han får galoppera runt. Mormor blir nog konditor. Pepparkaksbak blir det där.

Kvällen och natten då?

De somnade 18.30 båda bäsarna. Paret lagade taccos. Höll typ andan tills vi satte oss och insåg att det blir en dinner på tu man hand. Några avsnitt av favoritserien. Och sen godnatt vid 22 efter lite matning.
Precis vad paret behövde.

Klockan är förmiddag och tanten har fyllt på batterierna. Ska inte skryta om vad som hunnits med.
(Städa tvätta mysa leka duscha smink skottning promenad) Ja ni behövde inte läsa. Men ni förstår varför melodin går i dur just nu.
Gubben jobbar till 13. Längtar till han kommer hem.

Och så vackert det är ute nu. Snö & sol & kyla.

Trevlig lördag! Vad ska Du hitte på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar